Mijn verhaal...

Margo Houwing-Tabak

Ik neem jullie graag even mee in mijn leven als kunstenares, ondernemer, moeder en echtgenoot in willekeurige volgorde gedurende de dag.

We wonen op de boerderij in Drenthe met ons gezin. Op deze mooie plek is ook mijn studio gevestigd. Dit klinkt heel mooi en dat is het nu ook, maar mijn leven zag er enkele jaren geleden heel anders uit. Creatief ben ik altijd al geweest. Ik ben begonnen als ondernemer met een kapperszaak, maar door de late effecten van kanker in mijn jeugd functioneert mijn lichaam helaas niet altijd zoals het hoort.

Er moest iets gebeuren en zo ben ik in een revalidatiekliniek terechtgekomen. Hier herontdekte ik in 2020 mijn passie voor schilderen en tekenen. Het runnen van mijn kapperszaak bleek niet meer haalbaar en dat heeft ertoe geleid dat ik Art Studio Margo ben begonnen.

Nu kan ik mijn gevoel beeldend maken, waardoor alles klopt.

kunstwerken van art studio margo

Als kunstenares mag ik weer spelen en creëren. Tegelijkertijd kan ik goed voor mijn lichaam zorgen en er voor mijn gezin zijn. Ondertussen maak ik de mooiste dingen, waarmee ik mensen blij maak en inspireer.

 

 

Alles komt voor mij samen in beeldende werken. Ik hou ontzettend van textuur, royaal verfgebruik en door mijn oog voor detail krijgen mijn werken een rijke uitstraling. Als rode draad door mijn kunst loopt het gebruik van goudtinten en reliëf.

 

 

 

Vazen van mondgeblazen glas in Drenthe

Elke vaas is zorgvuldig door mij geselecteerd en gemaakt van hoogwaardig, exclusief mondgeblazen glas. De vazen zijn verkrijgbaar in de mooiste vormen en formaten. Elke vaas beschilder ik met de meest fantastische bloemen. Alle handbeschilderde vazen krijgen een uniek nummer en zijn natuurlijk door mij gesigneerd! Daarnaast krijg je ook nog eens een mooi certificaat van echtheid bij je kunstwerk.

Art studio margo en het prinses Máxima centrum

Graag wil ik iets terug doen…


Wat ben ik dankbaar dat ik mijn creativiteit heb hervonden. Daarom doneer ik van elk verkocht object een deel aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Voor mij is hiermee de cirkel rond en zo hoop ik bij te dragen aan de missie van het Prinses Máxima Centrum om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat kinderen kunnen blijven dromen en dat ze deze net als ik kunnen verwezenlijken.

 

© 2024 All Rights Reserved – Artstudio Margo