Levering, retourneren of vragen?

Met liefde gemaakt en bij jou thuisbezorgd

Wanneer je niet in de gelegenheid bent de vaas of het kunstwerk af te halen in de studio of in één van de winkels, kun je ervoor kiezen om het kunstwerk thuis te laten bezorgen.

 

Iedere vaas of kunstwerk wordt met de hand gemaakt, dit betekent voor de levertijden dat deze verschillen per object.

 

De vazen en kunstwerken worden, omdat deze zeer breekbaar zijn, voorzien van beschermend materiaal, dit om ervoor te zorgen dat ze in goede staat worden afgeleverd.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Laat dit proces goed verlopen en mail naar info@artstudiomargo.com.


Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het kunstwerk retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits het product in goede orde retour is ontvangen. Alleen de kosten voor het retour zenden is voor je eigen rekening. De vaas of het kunstwerk dient in originele staat en originele verpakking inclusief toebehoren worden verzonden.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering aan je doorberekenen.


Behandel het product dus met zorg en zorg dat het voor vervoer goed verpakt is.

© 2022 All Rights Reserved – Artstudio Margo